Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ALL ABOUT THE DETAILS

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Ljusblå linnekavaj med utanpåliggande fickor från Gant Rugger gör sig grymt bra tillsammans med ett par olivgröna bomullschinos. Kombinera med ett par klassikt vita Superga som gör sig ypperligt i sammanhanget men likaså till en skräddad kostym som komplement för att få en mer nerdressad känsla. Accessoarerna är […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-16 15:22  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ljusblå linnekavaj med utanpåliggande fickor från Gant Rugger gör sig grymt bra tillsammans med ett par olivgröna bomullschinos. Kombinera med ett par klassikt vita Superga som gör sig ypperligt i sammanhanget men likaså till en skräddad kostym som komplement för att få en mer nerdressad känsla. Accessoarerna är alltid viktiga men något att tänka på är att gärna matcha dina läderprodukter som ger en lyxigare och stilrenare känsla.

Dela på Facebook
Tweeta