Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄST KLÄDDA KÄNDISARNA UNDER WIMBLEDON

Alla killar vill va honom och alla tjejer vill ha honom, David Beckham klädde sig som så många gånger förr oklanderligt i en mörkblå kostym med matchade slips, lägg även märkte till den perfekt knuta slipsknuten, verkligen topp klass! Den amerikanska skådespelaren Bradley Cooper rockade vad som ser ut som en tredelad linnekostym med underbara […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-17 11:16  |  Lästid: 2 minuter
wimbledon4

Alla killar vill va honom och alla tjejer vill ha honom, David Beckham klädde sig som så många gånger förr oklanderligt i en mörkblå kostym med matchade slips, lägg även märkte till den perfekt knuta slipsknuten, verkligen topp klass!
Wimbledon

Den amerikanska skådespelaren Bradley Cooper rockade vad som ser ut som en tredelad linnekostym med underbara peak lapel slag och utanpåliggande fickor, klassiskt med en modern twist, bra där Bradley!

wimbledon2


Den skönsjungande artisten John Legend var en av få som vågade sig på lite färg i sin härligt ljusblåa bomullskostym med en klassisk vit skjorta, här ses han med modellen och hans tillika fru Chrissy Teigen.

wimbledon1

Toppagenten Ari Emanuel som kanske är mest känd som ursprunget till karaktären Ari Gold i den hyllande serien Entourage var på plats och sportade en härlig beigerutig kavaj och med en mönstrad virkad slips.

GTY 480495580 E ACE CEL ENT SPO TEN GSE GBR EN


Skådespelarna Hugh Grant och Benedict Cumberbatch var i sällskap och sportade varsin skräddad sommarkostym. Båda herrarna bar även virkad slips , ursnyggt och nästintill matchande! I förgrunden ser vi även den svenska tennislegenden Björn Borg.

Dela på Facebook
Tweeta