Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TOMMY HILFIGER SS15 SHOW FROM NEW YORK

Under förra veckan visade Tommy Hilfiger upp sin skräddade kollektion ”Tommy Hilfiger Tailored” under New York Fashion week i ett av många Penthouse i centrala New York. Kollektionen kändes väldigt fräsch med rena och snygga drag och samtidigt uppdaterad med små detaljer som höjde helhetsintrycket. Gillar skarpt den vita delen i både den enkelknäppta kostymen, dubbelknäppta kostymen samt jeansjackan, man önskar det fanns […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-20 14:45  |  Lästid: < 1 minuter
Tommy Hilfiger Spring 2016 Men's Tailored Collection Presentation - Presentation Tommy Hilfiger Spring 2016 Men's Tailored Collection Presentation - Atmosphere Tommy Hilfiger Spring 2016 Men's Tailored Collection Presentation - Atmosphere Tommy Hilfiger Spring 2016 Men's Tailored Collection Presentation - Presentation

Under förra veckan visade Tommy Hilfiger upp sin skräddade kollektion ”Tommy Hilfiger Tailored” under New York Fashion week i ett av många Penthouse i centrala New York. Kollektionen kändes väldigt fräsch med rena och snygga drag och samtidigt uppdaterad med små detaljer som höjde helhetsintrycket. Gillar skarpt den vita delen i både den enkelknäppta kostymen, dubbelknäppta kostymen samt jeansjackan, man önskar det fanns tillgängligt redan nu!

Dela på Facebook
Tweeta