Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TOMMY HILFIGER SS15 SHOW FROM NEW YORK

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-20 14:45  |  Lästid: < 1 minut
Tommy Hilfiger Spring 2016 Men's Tailored Collection Presentation - Presentation Tommy Hilfiger Spring 2016 Men's Tailored Collection Presentation - Atmosphere Tommy Hilfiger Spring 2016 Men's Tailored Collection Presentation - Atmosphere Tommy Hilfiger Spring 2016 Men's Tailored Collection Presentation - Presentation

Under förra veckan visade Tommy Hilfiger upp sin skräddade kollektion ”Tommy Hilfiger Tailored” under New York Fashion week i ett av många Penthouse i centrala New York. Kollektionen kändes väldigt fräsch med rena och snygga drag och samtidigt uppdaterad med små detaljer som höjde helhetsintrycket. Gillar skarpt den vita delen i både den enkelknäppta kostymen, dubbelknäppta kostymen samt jeansjackan, man önskar det fanns tillgängligt redan nu!

Dela på Facebook
Tweeta