Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FÖR REGNIGA DAGAR

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Tyvärr vet vi ju att svensk sommar inte är den mest pålitliga när det kommer till väderförhållanden, därför är en längre jacka som tål både vind och regn ett måste i varje mans garderob. Här ser ni en olivgrön variant från J. Lindeberg som klarar av båda delarna […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-21 17:59  |  Lästid: < 1 minuter

//

Tyvärr vet vi ju att svensk sommar inte är den mest pålitliga när det kommer till väderförhållanden, därför är en längre jacka som tål både vind och regn ett måste i varje mans garderob. Här ser ni en olivgrön variant från J. Lindeberg som klarar av båda delarna och håller er torra när himlen öppnar sig. Modellen speglar en klassisk M65 modell med de fyra utanpåliggande fickorna framtill. Matcha med ett par gråa tunna ullbyxor och om ni som jag inte gillar allt vad gummistövlar innebär får ett par Stan Smith helt enkelt göra jobbet.

Dela på Facebook
Tweeta