Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SNYGGASTE SNEAKERSEN JUST NU

Äntligen hittat ett par riktiga drömsneakers från det svenska märket Eytys som gjort ett strålande resa sedan starten 2013. Grundarna för märket, Max Schiller och Jonathan Hirschfeldt har båda lång erfarenhet från branschen där Max bl.a. har bakgrund som designchef för Acne Studios.  Älskar den höga yttersulan, lyxighetskänslan i och med kvalitén på läder och […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-23 17:51  |  Lästid: < 1 minuter

eytys-mother-leather-white-1_6Äntligen hittat ett par riktiga drömsneakers från det svenska märket Eytys som gjort ett strålande resa sedan starten 2013. Grundarna för märket, Max Schiller och Jonathan Hirschfeldt har båda lång erfarenhet från branschen där Max bl.a. har bakgrund som designchef för Acne Studios. 

Älskar den höga yttersulan, lyxighetskänslan i och med kvalitén på läder och samtidigt designen som är väldigt avskalad och clean. Underbart med läder till skillnad från tygsneakers är lättheten och enkelheten i att kunna rengöra skorna med en trasa efter användning och den ser ut som ny! 

Dela på Facebook
Tweeta