Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MIDDAG PÅ MILLES MED VÄNNER

   Älskar verkligen Milles, maten, drycken och vännerna på ett och samma ställe. Avnjöt en råbiff som var den absolut godaste någonsin och det slutade som många gånger förr att personal fick  kasta ut oss. Avrundade kvällen på Publico som blivit ett favoritställe sedan nystarten för ett antal månader sen, underbar onsdsgskväll!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-24 19:09  |  Lästid: < 1 minuter

  

Älskar verkligen Milles, maten, drycken och vännerna på ett och samma ställe. Avnjöt en råbiff som var den absolut godaste någonsin och det slutade som många gånger förr att personal fick  kasta ut oss. Avrundade kvällen på Publico som blivit ett favoritställe sedan nystarten för ett antal månader sen, underbar onsdsgskväll!

Dela på Facebook
Tweeta