Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

HELG I GÖTEBORG

     Haft en underbar helg i Göteborg med gamla vänner som man tyvärr inte hinner med att träffa lika ofta längre. Tråkigt att vädergudarna inte var på vår sida då det medtadels regnade under hela helgen. Vi trotsade givetvis och hann både med en långgrunda på stan under lördagen och samtdigt bege oss ut i Göteborgs […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-26 19:26  |  Lästid: < 1 minuter

     Haft en underbar helg i Göteborg med gamla vänner som man tyvärr inte hinner med att träffa lika ofta längre. Tråkigt att vädergudarna inte var på vår sida då det medtadels regnade under hela helgen. Vi trotsade givetvis och hann både med en långgrunda på stan under lördagen och samtdigt bege oss ut i Göteborgs nattliv både fredag och lördagkväll, grymt kul och bra helg!

Dela på Facebook
Tweeta