Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BOGLIOLI HÖSTEN 2015

Bogliolis kommande höstkollektion känns aningen mer bohemisk än vad som visats upp de senaste åren. Färgskalan är väldigt jordnära med varma härliga toner som känns både spännande och aningen nytänkande. Som alltid imponeras jag över känsligheten när det kommer till detaljer, det kan handla om en skjortas krage, en kavajs knappsättning eller ett abstrakt mönster […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-28 16:21  |  Lästid: < 1 minuter

Bogliolifall151 bogliolifall152 Bogliolifall15 bogliolifall153Bogliolis kommande höstkollektion känns aningen mer bohemisk än vad som visats upp de senaste åren. Färgskalan är väldigt jordnära med varma härliga toner som känns både spännande och aningen nytänkande. Som alltid imponeras jag över känsligheten när det kommer till detaljer, det kan handla om en skjortas krage, en kavajs knappsättning eller ett abstrakt mönster som inte borde funka men i slutändan visar upp den totala motsatsen och känns helt rätt i sammanhanget.

Dela på Facebook
Tweeta