Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SPORTY WITH A TWIST

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Charmen med att klä upp sig är att ibland kunna mixa upp med ett eller flera mindre dressade plagg. Det absolut enklaste sättet att bryta av med är ett par sneakers. Här tillsammans med en tunn blå ullkavaj från Morris Heritage med breda peak lapel-slag, bruna chino, ljusblå […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-07-31 11:56  |  Lästid: < 1 minuter

//

Charmen med att klä upp sig är att ibland kunna mixa upp med ett eller flera mindre dressade plagg. Det absolut enklaste sättet att bryta av med är ett par sneakers. Här tillsammans med en tunn blå ullkavaj från Morris Heritage med breda peak lapel-slag, bruna chino, ljusblå denim skjorta och en klassisk beige rundhalsad tröja. Enkelt och avslappnat på semestern!

Dela på Facebook
Tweeta