Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SAMAN AMEL ATELIER

Besökte i förra veckan min goda vän Saman Amel och hans nya lokal på Kommendörsgatan 22. Saman som driver sitt eget made-to-measure företag där alltifrån kostymer, kavajer, skjortor och byxor kan beställas med dina egna precisa val när det kommer till passform och kvalité. Här ser ni mig bära min måttbeställda pikéskjorta samt ett prov […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-08-03 15:46  |  Lästid: < 1 minuter

Besökte i förra veckan min goda vän Saman Amel och hans nya lokal på Kommendörsgatan 22. Saman som driver sitt eget made-to-measure företag där alltifrån kostymer, kavajer, skjortor och byxor kan beställas med dina egna precisa val när det kommer till passform och kvalité. Här ser ni mig bära min måttbeställda pikéskjorta samt ett prov på hur mina vita udda byxor kommer se ut.

För mer info kika in på www.samanamel.se.

Dela på Facebook
Tweeta