Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

KLASSISKT MED ITALIENSKA INSLAG

(function(d, i, n, w, h, o, o2) { var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = d.getElementById(’embed-’+ i); var s = d.createElement(’script’); s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’; s.addEventListener(’load’, function() { new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o); }); st.parentNode.insertBefore(s, st); })(document, ’90376542f00b4d7aa0b1bbfde7a03a91’, ’the-italian-way’, ’100%’, ’93’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’); + follow Philip Conradsson  \ APPRL Ett tillsynes ganska klassisk outfit […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-08-06 19:15  |  Lästid: < 1 minuter

(function(d, i, n, w, h, o, o2) {
var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = d.getElementById(’embed-’+ i);
var s = d.createElement(’script’);
s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’;
s.addEventListener(’load’, function() {
new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o);
}); st.parentNode.insertBefore(s, st);
})(document, ’90376542f00b4d7aa0b1bbfde7a03a91’, ’the-italian-way’, ’100%’, ’93’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’);

Ett tillsynes ganska klassisk outfit med sin grund i av en djupblå kostym från J.Lindeberg i ett tyg från de italienska väveriet Angelico och en ljusblå skjorta. Det som tydligt blir italienskt i sammanhanget är hur ofta sneakers kombineras med kostym eller en dressad byxa vilket ger en mer lättsam och avslappnad känsla. Samtidigt bidrar självklart även de karaktäristiska tjocka bågarna med tonade glaset tillsammans med hatten från Borsalino som blir pricken över i:et.

Dela på Facebook
Tweeta

KLASSISKT MED ITALIENSKA INSLAG

(function(d, i, n, w, h, o, o2) { var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = d.getElementById(’embed-’+ i); var s = d.createElement(’script’); s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’; s.addEventListener(’load’, function() { new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o); }); st.parentNode.insertBefore(s, st); })(document, ’90376542f00b4d7aa0b1bbfde7a03a91’, ’the-italian-way’, ’100%’, ’93’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’); + follow Philip Conradsson  \ APPRL Ett tillsynes ganska klassisk outfit […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-08-06 19:15  |  Lästid: < 1 minuter

(function(d, i, n, w, h, o, o2) {
var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = d.getElementById(’embed-’+ i);
var s = d.createElement(’script’);
s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’;
s.addEventListener(’load’, function() {
new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o);
}); st.parentNode.insertBefore(s, st);
})(document, ’90376542f00b4d7aa0b1bbfde7a03a91’, ’the-italian-way’, ’100%’, ’93’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’);

Ett tillsynes ganska klassisk outfit med sin grund i av en djupblå kostym från J.Lindeberg i ett tyg från de italienska väveriet Angelico och en ljusblå skjorta. Det som tydligt blir italienskt i sammanhanget är hur ofta sneakers kombineras med kostym eller en dressad byxa vilket ger en mer lättsam och avslappnad känsla. Samtidigt bidrar självklart även de karaktäristiska tjocka bågarna med tonade glaset tillsammans med hatten från Borsalino som blir pricken över i:et.

Dela på Facebook
Tweeta