Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BESTSELLER FASHION FAIR & INKÖP

Arbetsskadad eller inte men när man jobbar med kläder till och med under semestern måste väl det tyda på att man jobbar inom rätt bransch? Under hela veckan är det inköpsperiod för mina föräldrars butik i Kalmar, Kompaniet, där jag för ett gäng år sen själv jobbade och började min resa. Försöker alltid vara med […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-08-12 13:56  |  Lästid: 2 minuter
IMG_4063 IMG_4020 IMG_4029 IMG_4028 IMG_4078

Arbetsskadad eller inte men när man jobbar med kläder till och med under semestern måste väl det tyda på att man jobbar inom rätt bransch? Under hela veckan är det inköpsperiod för mina föräldrars butik i Kalmar, Kompaniet, där jag för ett gäng år sen själv jobbade och började min resa. Försöker alltid vara med så ofta det går då det både är lärorik och otroligt kul. Igår jobbade vi oss i alla fall igenom möte med Hope, Selected hos Bestsellers fashion fair, Ida Sjösted och Blk Denim. Vi avslutade med ett riktigt pangmiddag på favorit tapasstället, Boquerian.

Dela på Facebook
Tweeta