Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

WAY OUT WEST – DAY 2 & 3 

  Hade alldeles för kul under dessa tre dagar i Göteborg för att det redan ska vara över, MEN, bara sisådär 360 dagar kvar till nästa, så håller ut! Nu är det tillbaka till verkligheten efter en kort med välbehövlig semester! Tack för denna gång! Jeansjacka: Black Denim Jeans: Morris Tröja: Filippa K Skor: Eytys […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-08-18 11:28  |  Lästid: < 1 minuter

 
Hade alldeles för kul under dessa tre dagar i Göteborg för att det redan ska vara över, MEN, bara sisådär 360 dagar kvar till nästa, så håller ut! Nu är det tillbaka till verkligheten efter en kort med välbehövlig semester! Tack för denna gång!

Jeansjacka: Black Denim Jeans: Morris Tröja: Filippa K Skor: Eytys Solglasögon: Oodin

Dela på Facebook
Tweeta