Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

KAVAJER FÖR HÖSTGARDEROBEN

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL   Just nu känns det svårt att tänka på tyngre ullkavajer när sommarvärmen plötsligt dök upp och gjorde sig påmind. Däremot kan man alltid förbereda sig för vad som komma skall och dessa tre kavajer önskar man ju verkligen hänger och väntar på en i garderoben när kylan […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-08-20 09:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

  Just nu känns det svårt att tänka på tyngre ullkavajer när sommarvärmen plötsligt dök upp och gjorde sig påmind. Däremot kan man alltid förbereda sig för vad som komma skall och dessa tre kavajer önskar man ju verkligen hänger och väntar på en i garderoben när kylan smyger sig på. Det är verkligen det absolut bästa plagget att bära som kavaj, givetvis, med även som jacka genom att jobba med lager på lager och kombinera med scarf eller halsduk om så krävs. En personlig favorit är att kombinera med en chambray eller denimskjorta som ger ett modernt och lagom klätt intryck.

Kavajer från vänster: Oscar Jacobsson, Boss Black & Morris


Skjortor från vänster: Gant Rugger & Eton

Dela på Facebook
Tweeta