Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: NICK WOOSTER

  Nick Wooster är en av nutidens mest välkända stilikoner men en väldig bredd i sitt sätt att uttrycka sig. Det som faller mig mest i smaken är, likt bilderna, då kostymen, kavajen eller rocken åker på. Trots det gillar jag verkligen att det finns en mångsidighet i hur man klär sig och att man […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-08-22 16:32  |  Lästid: < 1 minuter
nick_wooster 1301100811 nick-wooster-leaves-j-c-penney-1

 

Nick_Wooster-4Nick Wooster är en av nutidens mest välkända stilikoner men en väldig bredd i sitt sätt att uttrycka sig. Det som faller mig mest i smaken är, likt bilderna, då kostymen, kavajen eller rocken åker på. Trots det gillar jag verkligen att det finns en mångsidighet i hur man klär sig och att man klär sig efter tillfälle och humör. Nick har tidigare varit creative director på både Calvin Klein, Barneys New York och Ralph Lauren.

Dela på Facebook
Tweeta