Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STOCKTOLM FASHION WEEK – MORRIS HERITAGE

   Vilken dag igår! För första gången någonsin visades Morris Heritage upp under Stockholm Fashion Week med en egen visning på Bukowskis där jag tillsammans med vårt team ansvarade för hela stylingen. Oerhört kul att få vara en del av denna satsning, vad tycker ni om resultatet!? Vi avslutade kvällen med en sprakande middag med […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-08-25 12:21  |  Lästid: < 1 minuter
  

Vilken dag igår! För första gången någonsin visades Morris Heritage upp under Stockholm Fashion Week med en egen visning på Bukowskis där jag tillsammans med vårt team ansvarade för hela stylingen. Oerhört kul att få vara en del av denna satsning, vad tycker ni om resultatet!? Vi avslutade kvällen med en sprakande middag med hela teamet på Italiano Papas.

Ni hittar hela visningen filmad av Bon Magazine här!

Dela på Facebook
Tweeta