Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

KRÄFTSFEST PÅ TEATERGRILLEN

                    I lördags hamnade vi här, på Anders Timells årliga kräftskiva som anordnas på Teatergrillen. Tillsammans med mina bordskumpaner Martin, Daniel och Amelia hade jag en helt fantastiskt kväll i stökighetens tecken som jag önskat  aldrig tagit slut! Tack Anders, Teatergrillen och alla inblandade för den bästa kvällen på länge! 

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-08-26 16:30  |  Lästid: 2 minuter

   
    
    
     

I lördags hamnade vi här, på Anders Timells årliga kräftskiva som anordnas på Teatergrillen. Tillsammans med mina bordskumpaner Martin, Daniel och Amelia hade jag en helt fantastiskt kväll i stökighetens tecken som jag önskat  aldrig tagit slut! Tack Anders, Teatergrillen och alla inblandade för den bästa kvällen på länge! 

Dela på Facebook
Tweeta