Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄSTA KÖPET – DEN QUILTADE JACKAN I FLANELL

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Bästa köpet just nu är absolut denna quiltade jacka från Tommy Hilfiger i flanellkvalité. Klassisk, praktisk och väldigt stilren som gör sig lika bra ovanför kostym som till ett par jeans, skjorta och sneakers. Den avskalade och kortare modellen ger ett mer sportigt intryck vilket blir ett utmärkt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-08-27 11:38  |  Lästid: < 1 minuter

//

Bästa köpet just nu är absolut denna quiltade jacka från Tommy Hilfiger i flanellkvalité. Klassisk, praktisk och väldigt stilren som gör sig lika bra ovanför kostym som till ett par jeans, skjorta och sneakers. Den avskalade och kortare modellen ger ett mer sportigt intryck vilket blir ett utmärkt komplement till den klassiskt längre höstrocken.

Dela på Facebook
Tweeta

BÄSTA KÖPET – DEN QUILTADE JACKAN I FLANELL

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Bästa köpet just nu är absolut denna quiltade jacka från Tommy Hilfiger i flanellkvalité. Klassisk, praktisk och väldigt stilren som gör sig lika bra ovanför kostym som till ett par jeans, skjorta och sneakers. Den avskalade och kortare modellen ger ett mer sportigt intryck vilket blir ett utmärkt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-08-27 11:38  |  Lästid: < 1 minuter

//

Bästa köpet just nu är absolut denna quiltade jacka från Tommy Hilfiger i flanellkvalité. Klassisk, praktisk och väldigt stilren som gör sig lika bra ovanför kostym som till ett par jeans, skjorta och sneakers. Den avskalade och kortare modellen ger ett mer sportigt intryck vilket blir ett utmärkt komplement till den klassiskt längre höstrocken.

Dela på Facebook
Tweeta