Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ALL BLUES @ BUKOWSKIS

Framtiden ser ljusare ut än någonsin för den svenska accesoartillverkaren All_Blues. Tidigare i veckan visade de upp sin kommande SS16 kollektion under Stockholm Fashion Week på Bukowskis och man fortsätts verkligen imponeras. Utbudet har uppgraderas från de klassiska armbanden och ringarna till både halsband och kavajpins som ser otroligt smakfulla ut. Grundarna Jacob Skragge och […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-08-28 18:00  |  Lästid: < 1 minuter

Framtiden ser ljusare ut än någonsin för den svenska accesoartillverkaren All_Blues. Tidigare i veckan visade de upp sin kommande SS16 kollektion under Stockholm Fashion Week på Bukowskis och man fortsätts verkligen imponeras. Utbudet har uppgraderas från de klassiska armbanden och ringarna till både halsband och kavajpins som ser otroligt smakfulla ut. Grundarna Jacob Skragge och Fredrik Nathorst har verkligen gett den manliga accessoaren ett nytt liv och är för mig lika självklar som klockan.

För mer info och inspiration kika via instagramprofilen här.

Dela på Facebook
Tweeta