Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILGUIDE – SKJORTÄRMENS LÄNGD

  Idag är skjortärmens längd något som beror väldigt mycket på bärarens smak och tycke. Det finns med andra ord inte lika hårda riktlinjer på vad som är rätt och fel. En yngre och modernare ärm brukar vanligtvis sluta något kortare än vad en klassisk ärm gör. Däremot får aldrig skjortärmen vecka sig utan ska […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-08-28 11:41  |  Lästid: < 1 minuter

 

Idag är skjortärmens längd något som beror väldigt mycket på bärarens smak och tycke. Det finns med andra ord inte lika hårda riktlinjer på vad som är rätt och fel. En yngre och modernare ärm brukar vanligtvis sluta något kortare än vad en klassisk ärm gör. Däremot får aldrig skjortärmen vecka sig utan ska vara slät och fin hela vägen ner. Till kavaj och kostym, glöm inte att visa minst 1,5 cm av skjortans slut och anpassa din kavajs ärmmått med din skjortas för det absolut bästa helhetsintrycket.

Läs även: BYXANS LÄNGD OCH VIDD


Dela på Facebook
Tweeta