Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

GULDKNAPPEN 2015 @ BERNS

Röda mattan tillsammans med Joanna Fingal och Tilda Bjärsmyr. Innan Galan fördrinkade vi hos härliga bloggkollegan Carroline Sandström.   Fantastisk kväll igår när Guldknappen 2015 gick av stapeln på Grand Hotel i Stockholm. Årets vinnare blev Nina Borgstedt, chefsdesigner på Filippa K samt Happy Socks under ledning av Mikael Söderlindh och Viktor Tell. Kvällen fortsatte […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-08-31 11:45  |  Lästid: < 1 minuter

Röda mattan tillsammans med Joanna Fingal och Tilda Bjärsmyr.

Innan Galan fördrinkade vi hos härliga bloggkollegan Carroline Sandström.  


Fantastisk kväll igår när Guldknappen 2015 gick av stapeln på Grand Hotel i Stockholm. Årets vinnare blev Nina Borgstedt, chefsdesigner på Filippa K samt Happy Socks under ledning av Mikael Söderlindh och Viktor Tell. Kvällen fortsatte på Wall, Musikaliska och Publico vilket medförde en en bättre huvudvärk under gårdagen. Givetvis var både huvudvärken och tröttheten befogad efter en fantastisk lördagskväll! Tack damernas värld för en super gala!


Dela på Facebook
Tweeta