Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

CHECKED BLAZER x JEANS

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Kavaj: Oscar Jacobsson Jeans: Filippa K Skjorta: Mango Skor: Tommy Hilfiger Scarf: Whyred Glasögon: Nividas Solglasögon: Super Näsduk: Amanda Christensen Plånbok: Valentino Klocka: Void Watches Helt fantastisk mönstrad kavaj från Oscar Jacobsson som känns helt rätt färgmässigt med de skiftande jordnära tonerna. Stort plus för de utanpåliggande fickorna […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-02 12:27  |  Lästid: < 1 minuter

//


+ follow Philip Conradsson  \ APPRL

Kavaj: Oscar Jacobsson Jeans: Filippa K Skjorta: Mango Skor: Tommy Hilfiger Scarf: Whyred Glasögon: Nividas Solglasögon: Super Näsduk: Amanda Christensen Plånbok: Valentino Klocka: Void Watches


Helt fantastisk mönstrad kavaj från Oscar Jacobsson som känns helt rätt färgmässigt med de skiftande jordnära tonerna. Stort plus för de utanpåliggande fickorna som verkligen känns som en vinnare i den stundande stilbildningen när det kommer till kavaj och kostym. Kombinera med ett par ljust tvättade jeans som plockar upp toner från kavajen och matchat med en klassisk vit skjorta så kan det verkligen inte bli fel!

Dela på Facebook
Tweeta