Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SHOOTING WITH NELLY MAN

   Nu sitter jag på Landvetter och inväntar mitt flyg tillbaka till Stockholm, är helt slut! Dagen har bestått av en plåtning tillsammans med Nelly, där jag fått välja ut sju looks som representerar min stil. Vi hann med alla sju bilder och resultatet kommer även pryda Nelly Mans hemsida inom ett par veckor, sjukt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-03 18:56  |  Lästid: < 1 minuter

  
Nu sitter jag på Landvetter och inväntar mitt flyg tillbaka till Stockholm, är helt slut! Dagen har bestått av en plåtning tillsammans med Nelly, där jag fått välja ut sju looks som representerar min stil. Vi hann med alla sju bilder och resultatet kommer även pryda Nelly Mans hemsida inom ett par veckor, sjukt kul! Givetvis kommer ni även kunna se resultatet här på bloggen inom en snar framtid. Så länge får ni hålla tillgodo med en bild på mig och mitt grymma team för dagen!

Dela på Facebook
Tweeta

SHOOTING WITH NELLY MAN

   Nu sitter jag på Landvetter och inväntar mitt flyg tillbaka till Stockholm, är helt slut! Dagen har bestått av en plåtning tillsammans med Nelly, där jag fått välja ut sju looks som representerar min stil. Vi hann med alla sju bilder och resultatet kommer även pryda Nelly Mans hemsida inom ett par veckor, sjukt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-03 18:56  |  Lästid: < 1 minuter

  
Nu sitter jag på Landvetter och inväntar mitt flyg tillbaka till Stockholm, är helt slut! Dagen har bestått av en plåtning tillsammans med Nelly, där jag fått välja ut sju looks som representerar min stil. Vi hann med alla sju bilder och resultatet kommer även pryda Nelly Mans hemsida inom ett par veckor, sjukt kul! Givetvis kommer ni även kunna se resultatet här på bloggen inom en snar framtid. Så länge får ni hålla tillgodo med en bild på mig och mitt grymma team för dagen!

Dela på Facebook
Tweeta