Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: TOM FORD

     Tom Ford är en av nutidens mest välkända modedesigners och modeskaper som idag driver sitt egna varumärke under samma namn. Tom har tidigare jobbat för ett av de största modehusen i världen, Gucci, där han både varit design director och creative director. Däremellan har han även regiserat en Oscars nominerad film, A single […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-04 18:09  |  Lästid: 2 minuter

 
  

Tom Ford är en av nutidens mest välkända modedesigners och modeskaper som idag driver sitt egna varumärke under samma namn. Tom har tidigare jobbat för ett av de största modehusen i världen, Gucci, där han både varit design director och creative director. Däremellan har han även regiserat en Oscars nominerad film, A single Man som hyllats världen över. Varumärket Tom Ford är idag ett av de mest välkända när det kommer till konfektion. Uttrycker är väldigt maskulint där kostymerna pryds av breda slag de absolut bästa när det kommer till tyger.

Nyligen gjordes en väldigt smakfull intervju på Mr Porter i samband med lanseringen av kollektionen på hemsidan som ni hittar här! 

Dela på Facebook
Tweeta