Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SATSA PÅ DENIM I HÖST

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Ett av mina nyckelplaggen för hösten är verkligen denimskjortan som känns mer aktuell än någonsin. Viktigt i valet av denimskjortan är att välja en i god kvalité då skjortan bara blir snyggare med tiden när den för slitas på naturligt sätt, precis som ett par jeans. Ovan hittar […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-07 22:02  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ett av mina nyckelplaggen för hösten är verkligen denimskjortan som känns mer aktuell än någonsin. Viktigt i valet av denimskjortan är att välja en i god kvalité då skjortan bara blir snyggare med tiden när den för slitas på naturligt sätt, precis som ett par jeans. Ovan hittar ni tre av mina favoriter där alla håller hög kvalité och funkar både till kavaj/kostym eller i ett mer ledigt sammanhang till ett par ljusa chinos och en rundhalsad tröja.

Ni hittar skjortorna här från vänster, NN07, Stenströms & Eton


Dela på Facebook
Tweeta