Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DRÖMSKINNJACKAN

Snubblade över denna skönhet för ett par dagar sedan, en uppdaterad version av den klassiska pilotjackan från den italienska tillverkaren Brunello Cucinelli. Skinnjackan är utrustad men två frontfickor och kommer i en fårskinnskvalité med den tydligt ludna insidan som även kommer fram i kragen. Älskar verkligen att modellen är så avskalad med enkla och raka […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-08 14:00  |  Lästid: < 1 minuter

Snubblade över denna skönhet för ett par dagar sedan, en uppdaterad version av den klassiska pilotjackan från den italienska tillverkaren Brunello Cucinelli. Skinnjackan är utrustad men två frontfickor och kommer i en fårskinnskvalité med den tydligt ludna insidan som även kommer fram i kragen. Älskar verkligen att modellen är så avskalad med enkla och raka drag! Däremot kan man väl inte säga detsamma om priset, då man får hosta upp hela 5000£ vilket motsvarar dryga 47 000 svenska kronor. Men som rubriken lyder,  drömskinnjackan är väl en då till för att drömma!

Ni hittar jackan via Mr. Porter här!

Dela på Facebook
Tweeta