Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

HERMES LANSERAR NY HERRSATSNING – LE MANIFESTE

     För ett par dagar sedan lanserade Hermes sin nya herrsatsning Le MANIfeste som är en webbsida för män med inriktning på kläder, skor, läderprodukter och slipsar. Tanken kring konceptet är att vägleda män till en mer fantasifull shopping på ett modernt och nytänkande sätt. Genom regelbundna uppdateringar av listor, innehåll och tips gör […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-09 18:20  |  Lästid: < 1 minuter

 

  

För ett par dagar sedan lanserade Hermes sin nya herrsatsning Le MANIfeste som är en webbsida för män med inriktning på kläder, skor, läderprodukter och slipsar. Tanken kring konceptet är att vägleda män till en mer fantasifull shopping på ett modernt och nytänkande sätt. Genom regelbundna uppdateringar av listor, innehåll och tips gör le MANifeste det både lättare och roligare för män att hitta inspiration. Me like, well done Hermes!


Le MANIfeste

Dela på Facebook
Tweeta