Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TUESDAY’S

Man hade ju önskat att höstkavajen hade fått vänta i garderoben ytterligare några veckor till, men vädrets makter ville tydligen annorlunda och det var bara att se sig besegrad och premiären fick bli redan igår. Kavajen jag har på mig är en av mina absoluta favoriter och är helt ofodrad skapelse i en 100% kashmir […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-09 09:30  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta

TUESDAY’S

Man hade ju önskat att höstkavajen hade fått vänta i garderoben ytterligare några veckor till, men vädrets makter ville tydligen annorlunda och det var bara att se sig besegrad och premiären fick bli redan igår. Kavajen jag har på mig är en av mina absoluta favoriter och är helt ofodrad skapelse i en 100% kashmir […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-09 09:30  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta