Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

HÖSTENS BÄSTA KÖP: POLOTRÖJAN

(function(d, i, n, w, h, o, o2) { var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = d.getElementById(’embed-’+ i); var s = d.createElement(’script’); s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’; s.addEventListener(’load’, function() { new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o); }); st.parentNode.insertBefore(s, st); })(document, ’df06c07eba3441c9a76bb0ff3235748b’, ’4-superb-turtle-necks’, ’100%’, ’115’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’); + follow Philip Conradsson  \ APPRL Ett av mina absolut nyckelplagg […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-10 18:11  |  Lästid: < 1 minuter

(function(d, i, n, w, h, o, o2) {
var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = d.getElementById(’embed-’+ i);
var s = d.createElement(’script’);
s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’;
s.addEventListener(’load’, function() {
new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o);
}); st.parentNode.insertBefore(s, st);
})(document, ’df06c07eba3441c9a76bb0ff3235748b’, ’4-superb-turtle-necks’, ’100%’, ’115’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’);

Ett av mina absolut nyckelplagg i garderoben för hösten är polotröjan i merino ull, gärna i så många färger som möjligt. Börja däremot med att satsa på basfärger såsom, marinblått, grått, beige och svart för att sedan bygga vidare i fler kulörer. Oavsett har polotröjan en både stilren och värmande effekt som i mitt tycke verkligen borde prioriteras för höstens kommande inköp!

Oscar Jacobsson, Morris Heritage, Ralph Lauren Black Label & Oscar Jacobsson


Dela på Facebook
Tweeta