Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

INSPIRATION: L’BARDI SHOES

  Ilbardi är ett italiensk skomärke som startades så sent som 2012 och tillverkar handgjorda skor av högsta kvalité. Den mest signifikativa modellen är den den låga loafern i mocka som kommer i en rad olika färger. Formgivningen och kvalitén tillsammans de de klassiska designen gör skorna både tidlösa och klassiska och kommer därför funka […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-12 20:06  |  Lästid: < 1 minuter

 
Ilbardi är ett italiensk skomärke som startades så sent som 2012 och tillverkar handgjorda skor av högsta kvalité. Den mest signifikativa modellen är den den låga loafern i mocka som kommer i en rad olika färger. Formgivningen och kvalitén tillsammans de de klassiska designen gör skorna både tidlösa och klassiska och kommer därför funka i flera säsonger framöver. För hösten kommer jag satsa på lite högre modellen i mocka kombinerat med ett par krämvita byxor.

Ni hittar hela utbudet här, L’bardi.

Dela på Facebook
Tweeta