Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MARTELL DINNER AT KUNGLIGA OPERAN

        I torsdags bjöd konjakshuset Martell in till en alldeles sagolik middag i Guldfoajén på Kungliga Operan. Huset som grundades redan 1715 av Jean Martell firade därmed sitt 100 års jubileum och slog på den stora trumman i samband med detta. Det bjöds på 3 rätters, live framträdande och inte minst en fantastisk […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-14 10:34  |  Lästid: 2 minuter

 
  
  

I torsdags bjöd konjakshuset Martell in till en alldeles sagolik middag i Guldfoajén på Kungliga Operan. Huset som grundades redan 1715 av Jean Martell firade därmed sitt 100 års jubileum och slog på den stora trumman i samband med detta. Det bjöds på 3 rätters, live framträdande och inte minst en fantastisk konjaksprovning, givetvis från husets egna produkter. Mitt goda tycke för konjak har efter denna kväll verkligen fått en ny innebörd och smakupplevelsen var bättre än vad jag hade kunnat drömma om!

Tack Martell och Patrikssons för en helt fantastisk kväll! 

Dela på Facebook
Tweeta