Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

JOBBA TON I TON

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Ett alldeles ypperligt sätt att klä sig för hösten är att jobba ton i ton, det vill säga att man jobbar olika plagg i samma kulör. Att tänka på är att de matchade färgerna måste vara i stort sätt, exakt samma, då ett ett försök till matchning med […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-15 10:56  |  Lästid: < 1 minuter

//

Ett alldeles ypperligt sätt att klä sig för hösten är att jobba ton i ton, det vill säga att man jobbar olika plagg i samma kulör. Att tänka på är att de matchade färgerna måste vara i stort sätt, exakt samma, då ett ett försök till matchning med för olika toner får en rak motsatt effekt. Känns det inte hundra, bryt då av med en helt med en annan färg istället. Kombinationen med ljus kavaj och ett par tvättade jeans är något jag verkligen kommer satsa på i höst, lagom vågat och lagom välklätt!

Dela på Facebook
Tweeta