Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

LONDON – DEL 1

            Tycker verkligen London är en helt fantastisk stad och inte minst vacker med sin variation av grönska och makalösa byggnader. Det var min femte gång i London och tycks uppskatta det mer och mer för varje gång. Tillsammans med mina kollegor pulserade vi runt mellan butiker och möten för att hitta […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-16 22:19  |  Lästid: 2 minuter


  
  
  

  

Tycker verkligen London är en helt fantastisk stad och inte minst vacker med sin variation av grönska och makalösa byggnader. Det var min femte gång i London och tycks uppskatta det mer och mer för varje gång. Tillsammans med mina kollegor pulserade vi runt mellan butiker och möten för att hitta inspiration. Däremellan hann jag även med lite snabb shopping där jag gick loss på Uniqlo och hittade både en beige car coat, cardigans och polotröjor till oförskämt bra pris. Underbart att hinna med både nytta och nöje under intensiva dagar, det gillar vi!

Dela på Facebook
Tweeta