Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DRÖMBÅGAR FRÅN MATSUDA EYEWEAR

Snubblade över det japanska lyx-märket Matsuda som tillverkar solglasögon av en kvalité som få andra tillverkare klarar av. 2011 gjordes en helt ny uppstart där den så kallade Heritage kollektionen gjort stort avtryck innehållande märkets mest ikoniska modeller från de senaste tre decennierna. Matsuda ser varje båge som ett stycke konst och det kan man […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-18 18:39  |  Lästid: 2 minuter

IMG_0924.JPG IMG_0923.JPG IMG_0921.JPG IMG_0920.JPG IMG_0922.JPG
Snubblade över det japanska lyx-märket Matsuda som tillverkar solglasögon av en kvalité som få andra tillverkare klarar av. 2011 gjordes en helt ny uppstart där den så kallade Heritage kollektionen gjort stort avtryck innehållande märkets mest ikoniska modeller från de senaste tre decennierna. Matsuda ser varje båge som ett stycke konst och det kan man förstå när utvalda produkter är tillverkade i 22-karats guld eller i sterling silveröverdrag. Detaljer som att bågarna är handgraverade eller utrustade med ett 8 lagrat polariserat glas gör inte saken sämre. Sedan är ju frågan om man har cirka 500-1500€ över till sin solglasögonbudget som motsvarar 5000-15000 svenska kronor, men kostar det så smakar det antar jag?

Är ni nyfikna på mer detaljer, inspiration och modeller hittar ni det via Wittmore.

Dela på Facebook
Tweeta