Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

COLLABORATION WITH NLY MAN

         Nu är det ute, mitt samarbete med NLY MAN som jag pratade om för ett par veckor sedan, så kul verkligen! Alla plagg jag bär har jag själv fått välja ut och matchat ihop precis som jag vill ha det. Fotbollstemat är en återblick från min bardom och umdomsår då fotbollen tog upp i […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-19 13:08  |  Lästid: 2 minuter


        

Nu är det ute, mitt samarbete med NLY MAN som jag pratade om för ett par veckor sedan, så kul verkligen! Alla plagg jag bär har jag själv fått välja ut och matchat ihop precis som jag vill ha det. Fotbollstemat är en återblick från min bardom och umdomsår då fotbollen tog upp i stort sätt all min lediga tid. Kan i många lägen sakna det med allt vad det innebar, kompisarna, gemenskapen och vinnarinstinkten som automatiskt kickade in. Vad tycker ni om resultatet?!

Ni hittar intervjun, bilderna och alla plagg på NLY MAN.


Dela på Facebook
Tweeta