Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄSTA KÖPET: INCOTEX CHINOS

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Oavsett höst eller vårsäsong finns det alltid plats för ett par välsittande chinos i garderoben. Mina absoluta favoriter kommer från italienska Incotex som är en av världens främsta byxtillverkare med en enastående kvalité. Byxorna kommer med en dold knäppning, pressveck och i råläng vilket innebär att byxan behöver […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-20 20:55  |  Lästid: < 1 minuter

//

Oavsett höst eller vårsäsong finns det alltid plats för ett par välsittande chinos i garderoben. Mina absoluta favoriter kommer från italienska Incotex som är en av världens främsta byxtillverkare med en enastående kvalité. Byxorna kommer med en dold knäppning, pressveck och i råläng vilket innebär att byxan behöver läggas upp eller vikas för att få ett snyggt och korrekt avslut. Själv kortar jag alltid byxan och addera ett slag på fem centimeter för en mer klädd känsla. Färgerna brunt och kamel klingar mer höst än vår och känns som två ypperliga alternativ att komplettera garderoben med. Incotex tillverkar inte bara chinos i bomullskvalité utan även fantastiska flanell och Manchesterbyxor.

Flanellbyxorna hittas här & manchesterbyxorna här


Dela på Facebook
Tweeta