Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DET PERFEKTA HÖSTPLAGGET

  Jacka: Uniqlo Tröja: Soft Goat Skjorta: Stenströms Byxor: Incotex Solglasögon: Hope Accessoarer: All_Blues Blev en spontantripp ner till min härliga hemstad Kalmar i fredagsmorse för att träffa min familj, vänner och bara koppla av över helgen, sjukt välbehövligt. Det blir alltid ett annat lugn när jag kommer hem som gör att jag kan fylla […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-21 10:00  |  Lästid: < 1 minut

 

Jacka: Uniqlo Tröja: Soft Goat Skjorta: Stenströms Byxor: Incotex Solglasögon: Hope Accessoarer: All_Blues

Blev en spontantripp ner till min härliga hemstad Kalmar i fredagsmorse för att träffa min familj, vänner och bara koppla av över helgen, sjukt välbehövligt. Det blir alltid ett annat lugn när jag kommer hem som gör att jag kan fylla på med ny energi för kommande jobbveckan. I London hittade jag för övrigt den ultimata car coaten som jag har på bilden, från Uniqlo givetvis. Perfekt beige ton som funkar både över kostym och till jeanslooken. Tror jag fick slanta dryga 1000 kr för den, ett riktigt kap men andra ord! Passa på att besöka Uniqlo om ni är i London eller Paris, kan verkligen rekommendera deras jackor, tröjor i merinoull samt kashmirplagg, grymt bra!  

Har ni inte vägarna förbi varken London eller Paris kan ni givetvis klicka hem det direkt från hemsidan här, Uniqlo

Dela på Facebook
Tweeta