Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILGUIDE – VÄLJ RÄTT FÄRG PÅ STRUMPAN

  Det absolut mest klassiska alternativet i valet av strumpa är att matcha i samma ton som dina byxa. Allt vanligare är dock att kombinera i samma kulör som dina skor, vilket också är ett utmärkt val. Idag har det blivit allt vanligare med strumpor i färgstark pastell eller i mönster, vilket i mitt tycke […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-22 09:00  |  Lästid: < 1 minuter

 
Det absolut mest klassiska alternativet i valet av strumpa är att matcha i samma ton som dina byxa. Allt vanligare är dock att kombinera i samma kulör som dina skor, vilket också är ett utmärkt val. Idag har det blivit allt vanligare med strumpor i färgstark pastell eller i mönster, vilket i mitt tycke man bör hålla sig borta ifrån. Däremot är det verkligen inte fel med färg, men att man då överväger mer jordnära eller matta toner såsom olivgrönt, brunt, beige eller vinrött. Det viktiga är att strumpan inte hamnar i centrum utan blir en snygg detalj i ditt hela uttryck!

Dela på Facebook
Tweeta