Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

VÅGA SATSA PÅ BRUNT

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Brunt är en färg som används på tog för sällan i kostymsammanhang, ofta faller valet istället på det mer klassiskt svarta, marinblåa eller gråa. En mörkbrun kostym är lika användbar på måndagsmötet som på fredagsfesten, men tänk hur du väljer att matcha den. På måndagsmötet, kombinera med en […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-23 21:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Brunt är en färg som används på tog för sällan i kostymsammanhang, ofta faller valet istället på det mer klassiskt svarta, marinblåa eller gråa. En mörkbrun kostym är lika användbar på måndagsmötet som på fredagsfesten, men tänk hur du väljer att matcha den. På måndagsmötet, kombinera med en mörkbrun snörsko och nystruken vit skjorta och på fredagsfesten istället med ett par sneakers och polotröja för en mer ledig av och avslappnad känsla. En brun kostym är också enklare att separera, det vill säga att kunna använda både byxa och kavaj som udda vilket ökar både mångsidigheten och valmöjligheterna.

Dela på Facebook
Tweeta