Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

LONDON – DEL 2

             Återblick från sista dagarna i London. Vi bockade av två av de mest anrika varuhusen, Harrods och Selfridges där man hittar det absolut bästa av det bästa under ett och samma tak. Kunde inte låta bli att lägga beslag på en parfym från Hermès som jag spanat in tidigare, blev verkligen […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-24 13:28  |  Lästid: 2 minuter


  
  
  
  

 Återblick från sista dagarna i London. Vi bockade av två av de mest anrika varuhusen, Harrods och Selfridges där man hittar det absolut bästa av det bästa under ett och samma tak. Kunde inte låta bli att lägga beslag på en parfym från Hermès som jag spanat in tidigare, blev verkligen sjukt nöjd! Resan fick avslutas med en riktigt London-klassiker och personlig favorit,  hamburgare och Fish & Ships på Harry’s Bar, en typisk engelsk pub mitt i Mayfair. Det värsta är att man alltid vill ha mer och ytterligare ett par dagar i huvudstaden hade man ju verkligen inte tackat nej till.

Dela på Facebook
Tweeta