Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄSTA KÖPET: FUNKTIONSROCKEN

  Det perfekta höstplagget som är både snyggt tål regn och rusk och aldrig går ut tiden. Passar ypperligt att kombinera både över kostym eller ledigt till ett par jeans och chinos. Funktionrocken kommer även med ett avtagbart vindfoder vid kragen som gör jackan än mer mångsidig och kommer garanterat hålla dig varm för höst […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-25 15:05  |  Lästid: < 1 minuter

höstrock
 
Det perfekta höstplagget som är både snyggt tål regn och rusk och aldrig går ut tiden. Passar ypperligt att kombinera både över kostym eller ledigt till ett par jeans och chinos. Funktionrocken kommer även med ett avtagbart vindfoder vid kragen som gör jackan än mer mångsidig och kommer garanterat hålla dig varm för höst och vintern. Satsa på att jobba med lager på lager under rocken för att hålla dig varm när temperaturen som sakta stiger neråt i graderna.

Ni hittar jackan från NN07 här!

Dela på Facebook
Tweeta