Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

VARJE HELGS FAVORIT – MOCKAJACKAN

Jacka: J.Lindeberg Byxa: Morris Heritage Skjorta: Tröja: Soft Goat Skor: New Balance Klocka: Timex Accessoarer: All_Blues Praktiskt taget bor i denna mockajackan från J.Lindeberg som jag av en slump hittade på Herr Judit för ett och ett halvt år sedan. Modellen är midjekort och i en klassisk M65 modell med fyra fr0ntfickor, vadderade ärmslut med […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-26 10:55  |  Lästid: < 1 minuterJacka: J.Lindeberg Byxa: Morris Heritage Skjorta: Tröja: Soft Goat Skor: New Balance Klocka: Timex Accessoarer: All_Blues

Praktiskt taget bor i denna mockajackan från J.Lindeberg som jag av en slump hittade på Herr Judit för ett och ett halvt år sedan. Modellen är midjekort och i en klassisk M65 modell med fyra fr0ntfickor, vadderade ärmslut med både knäppning och dragkedja. Den bruna tonen är i mina ögon ultimat och går att matcha till både blått, beige och till och med svart. Dessvärre är jackan från ett par säsonger sedan och finns inte i butik, har däremot hittade jag två varianter som påminner mycket i olika prisklasser.

Kika här, Hackett & Selected Homme


Bilder: Justin Rubin/Retuscheriet

Dela på Facebook
Tweeta