Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

PRESSVISNING J.LINDBERG SS15

               Alltid fantastiskt trevligt att besöka J.Lindebergs huvudkontor i Stockholm beläget högst upp i fotografiska museet med en helt underbar utsikt över Djurgården. Kollektionen för för vår/sommar 2016 presenterades av chefsdesignern Jessy Heuvelink, samma kollektion visades upp på den stora scenen under New York Fashion week för ett par veckor sedan. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-28 22:19  |  Lästid: 2 minuter


  
  
  

  
  
Alltid fantastiskt trevligt att besöka J.Lindebergs huvudkontor i Stockholm beläget högst upp i fotografiska museet med en helt underbar utsikt över Djurgården. Kollektionen för för vår/sommar 2016 presenterades av chefsdesignern Jessy Heuvelink, samma kollektion visades upp på den stora scenen under New York Fashion week för ett par veckor sedan. Det fanns ett tydligt DNA i kollektionen som innehöll mycket mocka och skinn i både över- och underdel. Även en konfektionsdel med både kostymer och smokingar där kavaj ofta bars som udda med snyggt avklippta jeans i olika tvättar. Jag fastande för mockajackan i den ljust beiga färgen samt den rutiga rocken som även kommer i en helkostym, önskar mig verkligen båda för våren och kanske till och med bära dem samtidigt?!

Dela på Facebook
Tweeta