Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MEST PRISVÄRDA VÄSKORNA FRÅN SANDQVIST

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Här är fyra av mina favoriter från den svenska väsktillverkaren Sandqvist som både har en snygg design, härlig  retro känsla och är oerhört prisvärda för den kvalitén väskorna håller. Samtliga väskorna är gjorda i 100% material i antingen bomullskanvas eller lammskinn vilket gör dem stryktåliga och perfekt som […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-29 17:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Här är fyra av mina favoriter från den svenska väsktillverkaren Sandqvist som både har en snygg design, härlig  retro känsla och är oerhört prisvärda för den kvalitén väskorna håller. Samtliga väskorna är gjorda i 100% material i antingen bomullskanvas eller lammskinn vilket gör dem stryktåliga och perfekt som handbagage för ett par dagars resande eller som en snyggare träningsbag.


Ni hittar väskorna här:

Weekendbag Canvas Blue, Weekendbag Canvas Brown, Floyd SportsBag Sand, Weekend Bag Black.

Dela på Facebook
Tweeta