Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SHOOTING WITH BOOMERANG

           I förra veckan befann jag mig i studion för plåtning av Boomerangs vårkollektion, SS16, som lanseras för webshop efter jul. Detta är mitt andra jobb för Boomerang och mitt tidigare jobb finns nu uppe på hemsidan och kollektionen är tillgänglig i butik. Jobbet är väldigt omfattande och tidskrävande då i stort […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-29 13:55  |  Lästid: 2 minuter


  
  
  

  I förra veckan befann jag mig i studion för plåtning av Boomerangs vårkollektion, SS16, som lanseras för webshop efter jul. Detta är mitt andra jobb för Boomerang och mitt tidigare jobb finns nu uppe på hemsidan och kollektionen är tillgänglig i butik. Jobbet är väldigt omfattande och tidskrävande då i stort sätt hela kollektion ska plåtas av, samtidigt är det väldigt roligt och vårt team var och är verkligen super grymma. Tack för denna gång!

Bilder: Justin Rubin/Retuscheriet

Dela på Facebook
Tweeta

SHOOTING WITH BOOMERANG

           I förra veckan befann jag mig i studion för plåtning av Boomerangs vårkollektion, SS16, som lanseras för webshop efter jul. Detta är mitt andra jobb för Boomerang och mitt tidigare jobb finns nu uppe på hemsidan och kollektionen är tillgänglig i butik. Jobbet är väldigt omfattande och tidskrävande då i stort […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-29 13:55  |  Lästid: 2 minuter


  
  
  

  I förra veckan befann jag mig i studion för plåtning av Boomerangs vårkollektion, SS16, som lanseras för webshop efter jul. Detta är mitt andra jobb för Boomerang och mitt tidigare jobb finns nu uppe på hemsidan och kollektionen är tillgänglig i butik. Jobbet är väldigt omfattande och tidskrävande då i stort sätt hela kollektion ska plåtas av, samtidigt är det väldigt roligt och vårt team var och är verkligen super grymma. Tack för denna gång!

Bilder: Justin Rubin/Retuscheriet

Dela på Facebook
Tweeta