Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SNEAK PEEK – STENSTRÖMS VÅR/SOMMAR 2016

     Ett besök hos Stenströms och en sneak peek på vad våren 2016 har att erbjuda. Fastnade speciellt för skjortorna med clubkrage(första bilden) som är en variant av den klassiska cutawaykragen, men med rundade kanter. Dessa varianter kommer i den helt nya passformen super-slim som blir den smalaste varianten hittills. Jag har själv alltid […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-09-30 19:18  |  Lästid: < 1 minuter

 
  
Ett besök hos Stenströms och en sneak peek på vad våren 2016 har att erbjuda. Fastnade speciellt för skjortorna med clubkrage(första bilden) som är en variant av den klassiska cutawaykragen, men med rundade kanter. Dessa varianter kommer i den helt nya passformen super-slim som blir den smalaste varianten hittills. Jag har själv alltid kört modellen Slim, men efter provning gick upp från 38 till 39, dvs från Small till Medium i Super-slim och fick då en betydligt bättre längd på både ärm- och skjortslut. Återkommande är de fantastiska linneskjortorna som kommer med den mer dressade cutawaykragen och underbart tvättade linnekvalitén, precis som jag själv vill ha det för våren!

Dela på Facebook
Tweeta