Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

HÖSTSSKOR FÖR HELA FAMILJEN

   Är det något jag brukar vara ruskigt dålig på är att köpa rejäla skor som verkligen passar för den svenska vintern. Vanligtvis sladdar jag runt i loafers även på vinterhalvåret och kände att behovet av en högre schysst känga som funkar i regn och rusk verkligen var nödvändigt. Ellos har startat en tävling där […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-01 14:16  |  Lästid: 2 minuter


  

Är det något jag brukar vara ruskigt dålig på är att köpa rejäla skor som verkligen passar för den svenska vintern. Vanligtvis sladdar jag runt i loafers även på vinterhalvåret och kände att behovet av en högre schysst känga som funkar i regn och rusk verkligen var nödvändigt.

Ellos har startat en tävling där ni kan vinna skor från Sorel till hela familjen, här ser ni mig tillsammans med mina fantastiska systrar som valde att matcha sina skor från Sorel i olika färger, ursnyggt! Det ni behöver göra är att lägga upp en bild på hela familjen på instagram och hashtagga #Sorelfamilyshoefie.  Lycka till!

I samarbete med Ellos och Sorel.


Dela på Facebook
Tweeta