Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FRIDAY INSPIRATION – BEIGE & BLUE

(function(d, i, n, w, h, o, o2) { var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = d.getElementById(’embed-’+ i); var s = d.createElement(’script’); s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’; s.addEventListener(’load’, function() { new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o); }); st.parentNode.insertBefore(s, st); })(document, ’dd824c9c5f9f414185a1d4f192290a88’, ’friday-inspiration-2’, ’100%’, ’96’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’); + follow Philip Conradsson  \ APPRL Som jag många gånger tidigare […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-02 18:12  |  Lästid: < 1 minuter

(function(d, i, n, w, h, o, o2) {
var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = d.getElementById(’embed-’+ i);
var s = d.createElement(’script’);
s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’;
s.addEventListener(’load’, function() {
new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o);
}); st.parentNode.insertBefore(s, st);
})(document, ’dd824c9c5f9f414185a1d4f192290a88’, ’friday-inspiration-2’, ’100%’, ’96’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’);

Som jag många gånger tidigare nämnt älskar jag att bära ljusa färger även på hösten, oavsett om det handlar om byxa, kavaj eller rock. Här ser ni en underbar flanellkavaj från svenska Oscar Jacobsson med utanpåliggande fickor som ger kavajen en mer lättsam känsla. Kavajen finns även med tillhörande byxa och kan då bäras som hel kostym. Fantastiskt med flanellkostymer är att möjligheten till att dela upp och använda kavaj eller byxa som separat alltid finns, vilket självklart ökar mångsidigheten och hur du bär plaggen till olika looks, suveränt!

Ni hittar byxan här


Dela på Facebook
Tweeta