Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄST PÅ INSTAGRAM: SARTORIOMERTA

Khaled Nasr går under instagramnamnet Sartoriomerta och är i grund och botten en framgångsrik IT-entrepenör från Los Angeles. Utöver sina framgång inom IT finns även ett framgångsrikt instragramkonto med närmare 45 tusen följare och en oerhörd passion för högkvalitativa herrkläder. Stilen närmar det moderna italienska men med tydligt klassiska inslag där gärna mer gälla färger […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-05 22:12  |  Lästid: < 1 minuter

Khaled Nasr går under instagramnamnet Sartoriomerta och är i grund och botten en framgångsrik IT-entrepenör från Los Angeles. Utöver sina framgång inom IT finns även ett framgångsrikt instragramkonto med närmare 45 tusen följare och en oerhörd passion för högkvalitativa herrkläder. Stilen närmar det moderna italienska men med tydligt klassiska inslag där gärna mer gälla färger kombineras på ett väldigt spännande och nytänkande sätt. Me like!

 

Dela på Facebook
Tweeta

BÄST PÅ INSTAGRAM: SARTORIOMERTA

Khaled Nasr går under instagramnamnet Sartoriomerta och är i grund och botten en framgångsrik IT-entrepenör från Los Angeles. Utöver sina framgång inom IT finns även ett framgångsrikt instragramkonto med närmare 45 tusen följare och en oerhörd passion för högkvalitativa herrkläder. Stilen närmar det moderna italienska men med tydligt klassiska inslag där gärna mer gälla färger […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-05 22:12  |  Lästid: < 1 minuter

Khaled Nasr går under instagramnamnet Sartoriomerta och är i grund och botten en framgångsrik IT-entrepenör från Los Angeles. Utöver sina framgång inom IT finns även ett framgångsrikt instragramkonto med närmare 45 tusen följare och en oerhörd passion för högkvalitativa herrkläder. Stilen närmar det moderna italienska men med tydligt klassiska inslag där gärna mer gälla färger kombineras på ett väldigt spännande och nytänkande sätt. Me like!

 

Dela på Facebook
Tweeta