Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STOCKHOLMS BÄSTA KAFFE

Kavaj: Morris Heritage Skjorta: Stenströms Tröja: Soft goat Byxa: Filippa K Klocka: Knut Gadd Näsduk: Ad56 Som rubriken lyder står Sempre Espresso Bar på Jakobsbergsgatan för det absolut bästa kaffet i stan, i alla fall av samtliga ställen jag provat under mina tre år i huvudstaden. Finns plats för skönt stående häng utanför och det […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2015-10-06 18:25  |  Lästid: < 1 minuter

Kavaj: Morris Heritage Skjorta: Stenströms Tröja: Soft goat Byxa: Filippa K Klocka: Knut Gadd Näsduk: Ad56

Som rubriken lyder står Sempre Espresso Bar på Jakobsbergsgatan för det absolut bästa kaffet i stan, i alla fall av samtliga ställen jag provat under mina tre år i huvudstaden. Finns plats för skönt stående häng utanför och det osar Italien inifrån med italiensk talande personal och starkt välgjort kaffe i alla dess former. Prova om ni har vägarna förbi, ni kommer inte bli besvikna, lovar!

Dela på Facebook
Tweeta